2013. április 4., csütörtök

Cserkésznapon a GISZ


A 4. számú Bendász István Cserkészcsapat szervezésével március 16-án került sor a II. Beregszászi Cserkésznap és Ifjúsági találkozóra. Mivel az eseményen civil-és ifjúsági szervezetek, egyházak is képviseltethették magukat, a szervezők meghívására a Görögkatolikus Ifjúsági Szervezet is részt vett a hirtelen jött hó miatt Beregszász főtere helyett a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskolán megszervezett cserkésznapon.
A szervezők gondoskodtak arról, hogy minden érdeklődő megtalálja a neki leginkább tetsző időtöltést. Volt akadályverseny, kézműveskedés, tojásfestés, s a nap végén táncház is.
A GISZ-t egy kilenc főből álló csapattal képviseltük. Molinók és szórólapok által mutattuk be az érdeklődőknek szervezetünk történetét, programjait, mindennapjait, s egy kis játékkal is kedveskedtünk. Az általunk feltett kvízkérdésekre helyesen válaszolók csokoládét, a helytelenül válaszolók pedig teát kaptak. Hogy a GISZ-képviseletet a csoki, a tea, vagy mi magunk tettük-e népszerűvé, nem tudhatjuk. De tény, hogy sokan ellátogattak hozzánk, s megtekintették bemutatónkat szervezetünkről. Természetesen a kérdésekre is szívesen válaszoltunk.
A cserkésznapot tehát Isten segedelmével, sikeresen zártuk. Reméljük, minden rólunk érdeklődő, s velünk játszó személy kellemes élményekkel gazdagodott, s ezzel is ismertebbé, népszerűbbé tettük szervezetünket.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése